Poduka gitare za početnike Zadar

Ukoliko imate želju i volju za učenjem sviranja gitare,dobro došli na naše stranice poduka gitare za početnike Zadar.

Individualni satovi za početnike bez obzira na godine.

Tečaj gitare odvest će vas od apsolutnih osnova držanja i ugađanja gitare,pa sve do mogućnosti sviranja akorda,ljestvica i cijelih pjesama.

Svaki početak je težak. Ista stvar je sa gitarom. Jedno vrijeme je potrebno biti strpljiv i uporan i onda rezultati sviranja postaju vidljivi. No, vrlo brzo sviranje postaje mnogo zabavnije. 

Konkretnije, potrebno je otprilike dva mjeseca sviranja da bi osjetio značajan napredak: 

Prsti te više ne bole kao na početku i možeš bolje i brže stiskati žice

– Naučio si pravilno trzati žice

– Možeš svirati nekoliko osnovnih melodija/intra od pjesama 

– Poznaješ osnovne akorde na gitari s kojima možeš svirati nekoliko osnovnih pjesama i možeš ih mijenjati lakše nego u početku 

– Uhvatio si osnovni ritam. Sve što sviraš sada donekle zvuči kako treba Bravo! 

Dakle, ovo gore su primarni ciljevi koje svaki početnik na gitari treba postići. Ako redovito sviraš gitaru, te ciljeve možeš ostvariti već u prva dva mjeseca. Uz poduka gitare za početnike Zadar cijeli uvod u početak sviranja biti će puno lakši i jednostavniji.

Sada pogledajmo kako ćeš uopće započeti sa sviranjem od samih osnova.Za više detalja slobodno nam se obrati putem naše stranice  www.sfingazadar.info

Akustična ili električna gitara?

Kratak i izravan odgovor je – kupi onu gitaru koju želiš svirati. Ako ti je želja svirati na električnoj, kupi električnu. Ako ti je želja svirati na akustičnoj, kupi akustičnu. https://www.cordobaguitars.com/

Ne trebaš se brinuti oko toga koja je gitara “bolja za početnike”. Jednostavno kupi onu koja ti je privlačnija za sviranje.

Pritom uzmi u obzir da akustična gitara sama po sebi ima dobar zvuk, dok uz električnu moraš kupiti i pojačalo da bi imala dobar zvuk. 

Uz gitaru – kupi i nekoliko trzalica za gitaru. Štimer za gitaru možeš kupiti, ali on također postoji i kao aplikacija koju možeš skinuti na svoj mobitel.